Portfolio

Een greep uit enkele projecten, zowel klein als groot, waarin de diversiteit van de dienstverlening van KWAN informatiemanagement tot uiting komt:

SmurfitKappa: voor de implementatie bij één van de Nederlandse vestigingen heeft KWAN met consultancy ondersteund, onder andere bij opzetten van de projectaanpak voor vervolgimplementaties, ingebruikname van interfaces, gebruikersondersteuning tijdens live-gang en gegevensconversie.


Pharos Expertisecentrum Gezondheidsverschillen: voor de implementatie van AFAS (Profit) heeft KWAN de interne projectleiding verzorgd voor de inrichting van de modules Finanancieel, HRM en Projecten.


Vitree Jeugdhulpverlening: voor de migratie van de it-infrastructuur naar de cloud heeft KWAN het testen van alle te migreren applicaties gecoördineerd. Tevens heeft KWAN begeleidt in de het voorbereiden van de backofficesystemen op de landelijke transitie Jeugdzorg.


Laanbroek Schoeman adviseurs horiz. 250_104

Laanbroek & Schoeman huisvestingadviseurs: KWAN heeft in 2004 en 2009 de informatiestrategie geschreven met de uit te voeren projecten telkens voor de komende 5 jaar.


WiseNose recruitmentsoftware: KWAN heeft de functionele analyse en testcoördinatie verzorgd en daarnaast de implementatiestrategie vormgegeven.


InterpolisInterpolis Kredietverzekeringen: voor het testen van een selfservice webportal heeft KWAN de functionele tests uitgevoerd.

 

 


Eperium e-commerce: voor de implementatie van het e-businessplatform heeft KWAN enkele business requirements reviews uitgevoerd bij klanten van Eperium.


KringVriendenDenBosch

Kring vrienden van ‘s-Hertogenbosch: deze vrijwilligersorganisatie verzorgt (historische) rondleidingen/-vaarten door de binnenstad. KWAN heeft ondersteund in de selectie van een planningspakket voor de roostering van gidsen.


TextuurTextuur en Langfords Uitgeverij: voor diverse publicaties (tijdschriften/vakbladen) heeft KWAN interviews gehouden en artikelen geschreven.
Autokompas