Hoe

KWAN is uw tijdelijke informatiemanager en zorgt als een aannemer dat de gewenste verbeteringen worden behaald. Indien nodig zoeken we samen met u de juiste partijen bij elkaar. En altijd op basis van uw budget. Is dat niet toereikend voor uw wensen, dan kijken we welke verbeteringen wel haalbaar zijn binnen uw financiële grenzen. Niet alles is altijd even belangrijk, prioriteiten stellen echter wel.

Een goede aannemer zorgt er ook voor dat de gevraagde werkzaamheden tijdig uitgevoerd worden. Samen met u stellen we dan ook een haalbaar tijdspad op en bewaken dit.

KWAN werkt daarbij erg pragmatisch en mijdt dikke rapporten. We willen u snel helpen dus komen vlot ter zake. “Nee” kan daarbij ook een antwoord zijn, we willen niemand aan het lijntje houden.

Belt u gerust eens voor een kort no-nonsense advies. Leg uw vraag voor en we bespreken telefonisch wat de beste insteek is voor uw informatiseringsvraagstuk. Bent u daarmee geholpen, mooi. Is er meer nodig, dan maken we een afspraak voor een kennismaking.