Wie

IMG_9994

KWAN informatiemanagement wordt gerund door Eric-Jan van Gorkum. Sinds 1994 werkzaam in de wereld van informatievoorziening na een afgeronde studie Bestuurlijke Informatiekunde aan de universiteit van Tilburg.

Eric-Jan positioneert zich graag tussen de harde en zachte kant van de informatievoorziening. Dat wil zeggen dat hij zich erg goed kan inleven in gebruikers en managers die worstelen met de complexiteit en samenhang van de informatievoorzieningscomponenten zoals bv. software en bedrijfsprocessen. Maar daarnaast heeft hij voldoende technische kennis en geduld om zaken geregeld te krijgen bij de meer technisch georiƫnteerde ICT spelers, als daar zijn software-ontwikkelaars, systeembeheerders of engineers.

In zijn bijna 20 jarige loopbaan heeft Eric-Jan dan ook een grote diversiteit aan projecten uitgevoerd. Of het nu in de rol van projectleider, adviseur, tester of analist is of op het gebied van software, bedrijfsprocessen, infrastructuur of websites, Eric-Jan kent op elk vlak de juiste weg.

De rode draad loopt bij hem echter langs software-implementaties. Hij coƶrdineert het liefst de zaken rondom de ingebruikname van een (nieuw) pakket, van requirementsanalyse via configuratie en gegevensconversie naar training en nazorg. Altijd met als doel: optimalisatie van de werkzaamheden van de opdrachtgever.

Eric-Jan laat zich het best omschrijven als gedreven, empathisch en resultaatgericht. Voor elk probleem weet hij wel een oplossing.
Eric-Jan van Gorkum